Wedding

Translate to English

www.luanamooibroek.com

Huwelijksfotografie

Ik zou vereerd zijn om een van de mooiste dagen van jullie leven vast te mogen leggen met mijn camera.

Ik omschrijf mijn manier van fotograferen als romantisch, dromerig, en elegant. Ik streef ernaar beelden van de hoogste kwaliteit af te leveren waar jullie prachtig en ECHT op staan. Ik probeer jullie dag zoals het werkelijk was op de mooiste manier weer te geven, met een oog voor detail.

Ik ben liefst geheel de dag aanwezig, van s’ochtends tijdens de make-up momenten, tot s’avonds een uur na de openingsdans. Op die manier kan ik het verhaal van jullie dag volledig vertellen.

Spontane foto’s vind ik het mooist en natuurlijkst. Ik neem geen gedwongen, stijve of geposeerde foto’s maar probeer jullie verhaal en emoties vast te leggen. Ik  blijf gedurende de dag meestal op de achtergrond en leg met mijn camera de emotionele momenten, de kleinste details en het mooiste licht vast zodat jullie achteraf het gevoel hebben dat jullie de dag en bijhorende gevoelens herbeleven.

De huwelijksshoot en andere wensen (waaronder stijl van foto’s en omgeving, familie en foto’s van de gasten) zullen vooraf uitgebreid besproken worden tijdens een persoonlijke informatie sessie.

Mogelijkheden voor ontwerp en druk van een zeer kwalitatief en gepersonaliseerd huwelijksalbum worden tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek besproken.

Neem aub contact met mij op om de huwelijksbrochure aan te vragen en voor een passende offerte.  Huwelijksreportages starten aan 899euro (6u fotografie) inclusief een mini fine-art album (190x190mm).

Hieronder alvast een overzicht van enkele favorieten beelden uit het huwelijksseizoen van 2018 en 2019:


Klik hier om de uitgebreide huwelijksreportages te bekijken.