Studio

In mijn studio bent u welkom op afspraak voor een newborn, sitter of kidsshoot & cake-smash.  Mijn studio is ingericht met het doel de sessie zo comfortabel mogelijk te laten verlopen voor kinderen en ouders. U kunt kiezen uit verschillende achtergronden & accessoires. Er staat een zitbank en tafel zodat u zich even terug kunt trekken om bv. voeding te geven en ik beschik over een warmteblazer zodat pasgeboren baby’s lekker warm blijven. Uiteraard beschik ik over professionele studioapparatuur.

Tijdens de Newborn studio sessie fotografeer ik jullie pasgeboren baby’tje op een pure manier in natuurlijke houdingen, zowel als met diverse “props” zoals dekentjes, wraps of accessoires. Deze zijn aanwezig in mijn studio. Newborn fotografie is zeer uitdagend en delicaat. Ik heb hiervoor verschillende bijscholingen gevolgd zodat jullie je kindje op een veilige en professionele manier kunnen laten fotograferen.

De beste timing voor een newborn shoot is tijdens de eerste 14 dagen vanaf de geboorte. Tijdens deze periode slaapt de baby nog veel waardoor ze zich makkelijk in de beste posities laten leggen. Om flexibiliteit tijdens deze periode te garanderen, boek ik slechts een beperkt aantal sessies per maand. Wacht dus niet te lang en neem best al contact op tijdens uw zwangerschap voor een afspraak.

Tijdens een “ Sitter sessie” fotograferen we je baby zittend. Deze sessies vinden meestal plaats tussen 6 en 10 maanden. Deze reportage biedt een mooie aanvulling op het eerste levensjaar van je kind. We fotograferen met diverse stijlvolle achtergronden, accessoires en kledij.  Op aanvraag kan er ook voor een bepaald thema gekozen worden.

 

Voor kinderen vanaf 11 tot 14 maanden bent u welkom in de studio voor een Cake smash. Hier kan jullie kleintje zijn vingertjes aflikken na het smullen van een heerlijk taartje. De kleuren van de accesoires en taartje worden afgestemd op het thema van de verjaardag.  Ook is er de mogelijkheid voor een badje, wat leuke extra beelden op zal leveren (Splash Sessie).

 

Mijn studio is ingericht met focus op baby & kinderfotografie. Wenst u een spontane newbornshoot bij u thuis of een zwangerschaps- of gezinsreportage op locatie, kijk dan voor meer info op de pagina “Lifestyle reportages”

Neem vrijblijvend Contact op voor verdere informatie & Prijzen.