Baby, Zwangerschap & Familie

Een fotosessie op locatie:

Ik vind het fantastisch om portretten, koppels en gezinnen vast te leggen in een natuurlijke omgeving. Spontane foto’s vind ik het mooist en natuurlijkst. Ik neem geen gedwongen, stijve of geposeerde foto’s maar probeer jullie verhaal en emoties vast te leggen. Ben jij verloofd, zwanger of wil je gewoon mooie foto’s van jezelf of je gezin? Neem gerust contact op voor verdere info en prijzen.

Een fotosessie in de Studio:

In de studio te Lanaken bent u welkom op afspraak voor een newborn, sitter of kidsshoot & cake-smash.  Mijn studio is ingericht met het doel de sessie zo comfortabel mogelijk te laten verlopen voor kinderen en ouders. U kunt kiezen uit verschillende achtergronden & accessoires. Er staat een zitbank en tafel zodat u zich even terug kunt trekken om bv. voeding te geven en ik beschik over een warmteblazer zodat pasgeboren baby’s lekker warm blijven. Uiteraard beschik ik over professionele studioapparatuur.

De fotostudio is geopend op afspraak:
STUDIO VISIBLE
In de Bruel 38, 3620 Lanaken
Tel.: 0477 717 317

Neem aub contact op voor verdere informatie en boekingen:

www.luanamooibroek.comLuana heeft al vele belangrijke momenten van ons gezinnetje vastgelegd: zwangerschappen, doop en babyborrel, newbornshoot, kidsshoot,.. De mooie fotoboeken en canvassen aan de muur geven me telkens weer een leuke beleving terug naar het moment. Ze brengt het moment dan ook steeds uniek, puur en spontaan in beeld!

Sofie Nelissen