Contact

IMG_6082

Over Luana

Woonachtig in het mooie Belgische Limburg. Getrouwd met Bob. Moeder van een prachtige dochter, Valentina.

Na enkele jaren ervaring in verschillende vlakken van fotografie heb ik ervoor gekozen om mij te specialiseren in huwelijksreportages alsook portret- en newborn fotografie.

Wedding

Trouwfotografie is mijn passie. Hoe kan het ook anders? De bruid en bruidegom stralend, op hun mooist… Gelukkige familieleden en feestende vrienden… dat maakt mij altijd gelukkig. Tijdens het fotograferen en het bewerken van de foto’s kan ik me helemaal opleven in jullie sprookje. Mijn doel is dat jullie bij het bekijken van de trouwfoto’s jullie dag opnieuw beleven, samen met de bijhorende gevoelens tijdens de mooie momenten. Daarom probeer ik  gedurende de dag meestal op de achtergrond te blijven en leg ik met mijn camera de emotionele momenten, de kleinste details en het mooiste licht vast.

Uiteraard moet er ook een klik zijn tussen ons, de fotograaf en de bruid+bruidegom. Ik maak tenslotte een groot deel uit van jullie dag en ben op alle momenten (bescheiden) aanwezig. Om die reden plan ik graag een informatie/kennismakingsgesprek of skype date!

Baby / Kids / Zwangerschap & Gezinsportretten 

Sindsdat ik zelf moeder ben geworden (intussen ruim twee jaar geleden), begon ik steeds meer affectie te krijgen met het fotograferen van babies & kinderen. Intussen heb ik me steeds meer in kunnen verdiepen in newborn lifestyle fotografie waar er thuis, in de vertrouwde omgeving foto’s genomen worden. Dit levert mooie, pure en spontane beelden op. Meer info over deze shoots, alsook zwangerschaps en gezinsportretten kunt u vinden onder Lifestyle.
U kunt ook terecht in mijn studio gelegen te Rekem, Lanaken. De studio is special ingericht voor newborn, baby- en kinderfotografie. Meer info onder studio

Interesse om shoot te boeken? Stuur me een berichtje!

Ik kijk ernaar uit om jullie herinneringen te vereeuwigen

luanamooibroek@gmail.com
Tel: +32(0)477 717 317

5Z3A1504