Branding en commerciële fotografie

visual ID board

U kunt bij Studio Visible door Luana Mooibroek  terecht voor zakelijke fotografie, design &  branding. Kortom alles om je bedrijfsverhaal te visualiseren en je product of dienst op een sterke manier in de markt te zetten.

We brengen graag de visie van de klant tot leven. Ons doel is om de mooiste beelden aan te leveren die passen bij jou merk, persoonlijk advies te geven betreffende media en je te begeleiden in het verkooptraject.

Jarenlang ben ik verantwoordelijk geweest voor de communicatie en ontwikkeling van een aantal zeer sterke merken waaronder:

logos bedrijven

Na mijn masterstudie strategic marketing ging ik aan de slag als marketing &  business development manager voor bovenstaand bedrijven en merken. Tijdens deze periode kwam ze geregeld als leverancier over de vloer bij enkele grote webshops en retailers waar ik verantwoordelijk was voor het uitwerken van de marketing-campagnes. Dankzij deze ervaring beschik ik over de juiste inzichten om u te helpen om uw merk op de juiste manier te visualiseren en in de markt te zetten.

Commerciële / Lifestyle fotografie:

Op zoek naar mooie en frisse beelden en content die uw doelgroep zullen aanspreken? Dan ben je zeker aan het juiste adres. Je kunt bij mij terecht voor een zakelijke (styled) shoot. We maken geen standaard headshots of productfoto’s, maar beelden die weergeven hoe jij bent en waar jij & jou bedrijf voor staan.

Iedere zakelijke fotosessie is inclusief een korte brainstormsessie om het concept van de shoot te plannen en in samenspraak de juiste setting, locatie en styling te bepalen.


Visual Branding:

Een sterke branding is onmisbaar om je bedrijf in goede banen te leiden. Ik geef je graag advies met betrekking tot een (online) marketing strategie die het beste past bij jou bedrijf en merk.

Content Creation:

In dit pakket combineren we de strategie met fotografie en content creatie.  Spendeer je liever je tijd met dingen die je het liefste doet? Je kunt bij mij terecht voor het genereren van content om jou social media kanalen met waardevolle informatie te vullen.

Productfotografie:

Ook voor cleane of creatieve productfotografie kan men bij ons terecht. De fotostudio is uitgerust met de nodige apparatuur om uw producten op de juiste manier in beeld te brengen.