Branding & commerciële fotografie

www.luanamooibroek.com

Het doel van Studio Visible is om de mooiste beelden aan te leveren die passen bij je merk gecombineerd met persoonlijk advies betreffende media en branding.

Jarenlang is Luana verantwoordelijk geweest voor de communicatie en ontwikkeling van een aantal zeer sterke merken waaronder:

logos bedrijven

CaptureNa mijn masterstudie ging ik aan de slag als marketeer voor bovenstaand bedrijven en merken. Tijdens deze periode was ik als leverancier verantwoordelijk voor het uitwerken van de marketing-campagnes bij grote webshops en retailers. Dankzij deze ervaring beschik ik over de juiste inzichten om u te helpen om uw merk op de juiste manier te visualiseren en in de markt te zetten.
Ik hoop snel met je kennis te maken! 

 

Lifestyle fotografie

Je bent misschien bezig met een nieuwe website. Dat is een grote investering! Maar is het de lay out van de website die de klant opvalt? Of net die mooie, kwalitatieve beelden? Inderdaad…
Foto’s van hoge kwaliteit zorgen voor vertrouwen, authenticiteit en trekken jouw ideale klant aan! Deze zijn gegarandeerd de investering waard.

www.luanamooibroek.com
Door middel van een personal branding shoot werken we aan een consistent verhaal en voldoende variatie voor je social media kanalen. Dit zorgt gegarandeerd voor meer interesse rond je bedrijf of merk met als gevolg een hogere omzet.

Ik fotografeerde in de afgelopen jaren enorm veel ondernemers waaronder:

klanten

Iedere fotosessie is inclusief een brainstormsessie om het concept van de shoot te plannen en in samenspraak de juiste setting, locatie en styling te bepalen.

 

Branding & Design

Een sterke branding is onmisbaar om op te vallen in deze digitale wereld.
Als branding experte help ik door middel van het visuele jouw verhaal te vertellen.

Wens je graag  meer of betere marketing-tools? Ik werk graag met u samen voor de opmaak van marketing materialen passend bij uw brand.
We zorgen voor de juiste “look & feel”, positionering & differentiatie!

Laat je helpen door een enthousiaste experte die jouw zaak of merk wilt helpen groeien & vraag onze brochure aan.