Info & Contact

Over Luana

Woonachtig in het mooie Belgische Limburg. Getrouwd met Bob. Moeder van een prachtige dochter, Valentina.

Na enkele jaren ervaring in verschillende vlakken van fotografie heb ik ervoor gekozen om mij te specialiseren in huwelijksreportages alsook portret- en newborn fotografie.

Wedding

IMG_0980-Edit

kurt ellen

Trouwfotografie is mijn passie. Hoe kan het ook anders? De bruid en bruidegom stralend, op hun mooist… Gelukkige familieleden en feestende vrienden… dat maakt mij altijd gelukkig. Tijdens het fotograferen en het bewerken van de foto’s kan ik me helemaal opleven in jullie sprookje. Mijn doel is dat jullie bij het bekijken van de trouwfoto’s jullie dag opnieuw beleven, samen met de bijhorende gevoelens tijdens de mooie momenten. Daarom probeer ik  gedurende de dag meestal op de achtergrond te blijven en leg ik met mijn camera de emotionele momenten, de kleinste details en het mooiste licht vast.

Uiteraard moet er ook een klik zijn tussen ons, de fotograaf en de bruid+bruidegom. Ik maak tenslotte een groot deel uit van jullie dag en ben op alle momenten (bescheiden) aanwezig. Om die reden plan ik graag een informatie/kennismakingsgesprek of skype date!

Fotoreportages : Love shoots – Familyshoots – Kids – Newborn – Cakesmash

www.luanamooibroek.com

Sindsdat ik zelf moeder ben geworden (intussen 4 aar geleden), begon ik steeds meer affectie te krijgen met het fotograferen van babies & kinderen. Mijn eigen dochter en zoontje zie je hierboven. Intussen heb ik me steeds meer in kunnen verdiepen in de tak van kinder- en newbornfotografie. Mijn doel is om mooie, pure en spontane beelden op te leveren.  Gezinsshoots vinden meestal plaats op locatie. We kiezen samen een van de vele mooie plekjes van Limburg. Voor newborn baby shoots of cakesmash sessies kunt u terecht in de ruime studio te Lanaken.

Fotoreportages boekt u vanaf 179euro.
Huwelijksreportages starten aan 899euro inclusief een mini fine-art album.

Wenst u meer informatie? Stuur me een berichtje!

Adres STUDIO VISIBLE: In de Bruel 38, 3620 Lanaken
luanamooibroek@gmail.com
Tel: +32(0)477 717 317

Ik kijk ernaar uit om jullie herinneringen te vereeuwigen